ratava
Podaří-li se mi upéct nízký perník tak, že ho nelze rozkrojit, dávám
plňku na povrch. Těsto lehce pocákám rumem (slivovicí, griotkou…),
namažu džemem/ povidly, podle chutě rozprostřu ovoce (nejčastěji na drobno
pokrájené sušené- švestky, rozinky… většinou už je část v těstě,
tak dle toho) a poleju čokoládovou polevou. Je-li těsto dostatečně
vláčné, pak ani nikterak nedoupravuji, nechávám tak, jak je, k tomu hrnek
čaje/ kávy a p. stačí… Někdy to přilepšování je spíše
na škodu…
Alesh
No, jestli seš ta slečna na té minifotce, tak mně by třeba úplně
stačilo, kdyby ses při servírování toho perníku usmívala. 🙂 Podle mě
by to úplně stačilo. 😉
Drap
Upeč ještě jednou a promaž, nebo jen přeřízni na poloviny a polož
na sebe
rrihamirek1
určitě navrh, než to řezat, pak se to drobí jako dribenka.
Mravenec
Jsem a souhlasím s Drap, protože rrihamirek si asi zase dělá legraci,
podle dribenky atd..