Avatar uživatele
Mirdas

Jak si připravujete rybí filé?

Samozřejmě nejde o náročné vaření.
Hledám spíše něco zajímavého, neobvyklého, kvalitního.
Děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, lejdy.můn před 3351 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Třeba tak jako já.
Vezmeš filé, obalíš jej jako řízek, na pánev dáš olej a zapneš sporák. Až je olej rozpálený, vložíš na pánev obalené rybí filé, které ti veškerý olej „sežere“. Sáhneš tedy pro flašku oleje, abys to trochu dolil. Otevřeš láhev, naliješ na pánev olej a zjistíš, že to je ocet.
Filé na pánvi vezmeš, vyhodíš, otevřeš si konzervu s fazolema, ohřeješ, uřízneš kus chleba a popřeješ si dobrou chuť.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lamalam

Filet lehce potřu směcí dijonské hořčice a jednoho utřeného stroužku česneku. Nechám asi hodinu odležet. Obalím v těstíčku z hladké mouky, vejce, piva a špetky prášku na pečení. Smažím na sádle. Dobrou chuť.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Filé nerozmrazuji, obalím klasickým způsobem. Filé na jiný způsob nedělám.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Trošku osolím a buď ho šoupnu na pánev jen tak nebo obalím v hlad.mouce.
Moc nekořením, mám ráda, když víc cítím chuťryby.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jmhad

Pár minut v mikrovlnce= absolutně přírodní a dietní . Pochopitelně rozmrazené trochu ochucené, někdy předem v MT /na minutu / předsmažit cibulku či zeleninu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek