Třeba tak jako já.
Vezmeš filé, obalíš jej jako řízek, na pánev dáš olej a zapneš
sporák. Až je olej rozpálený, vložíš na pánev obalené rybí filé,
které ti veškerý olej „sežere“. Sáhneš tedy pro flašku oleje, abys to
trochu dolil. Otevřeš láhev, naliješ na pánev olej a zjistíš, že to je
ocet.
Filé na pánvi vezmeš, vyhodíš, otevřeš si konzervu s fazolema,
ohřeješ, uřízneš kus chleba a popřeješ si dobrou chuť.
4Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10, Lamalam, Mirdas
před 3351 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Filet lehce potřu směcí dijonské hořčice a jednoho utřeného stroužku česneku. Nechám asi hodinu odležet. Obalím v těstíčku z hladké mouky, vejce, piva a špetky prášku na pečení. Smažím na sádle. Dobrou chuť.
4Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, jepik, briketka10, Mirdas
před 3350 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Filé nerozmrazuji, obalím klasickým způsobem. Filé na jiný způsob nedělám.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Mirdas
před 3351 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Trošku osolím a buď ho šoupnu na pánev jen tak nebo obalím
v hlad.mouce.
Moc nekořením, mám ráda, když víc cítím chuťryby.
0
před 3350 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pár minut v mikrovlnce= absolutně přírodní a dietní . Pochopitelně rozmrazené trochu ochucené, někdy předem v MT /na minutu / předsmažit cibulku či zeleninu.
0
před 3350 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |