Domácí salámy se stále na vesnicích vyrábějí, spíš ty tvrdé,
můžeš je vyrobit ale i v bytě. Dělávali jsme (vlastně řezník dělal)
je běžně a byly senzační, největší úspěch míval tenkrát salám
z nutrie. Výroba a název se většinou liší jen podle množství a podílu
surovin a „patlání“ je vždy jak vyrábíš klobásy či salám. Musí se
to nakrájet, pomlet, smíchat a okořenit, nádoba se vždycky nějaká najde,
ale pak ta dobrota !
Cosi je zde, tak můžeš vyrábět ))
Viz Výroba domácích uzenin :
http://www.google.cz/search?q=sal%C3%A1my&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:cs:IE-ContextMenu&ie=&oe=&rlz=1I7ADFA_cs&redir_esc=&ei=-xyQTsGJDczwsgaguuWdAw#pq=sal%C3%A1my&hl=cs&cp=20&gs_id=17&xhr=t&q=sal%C3%A1my+dom%C3%A1c%C3%AD+v%C3%BDroba&pf=p&sclient=psy-ab&rls=com.microsoft:cs%3AIE-ContextMenu&rlz=1I7ADFA_cs&source=hp&pbx=1&oq=sal%C3%A1my+dom%C3%A1c%C3%AD+v%C3%BDroba&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=e22f4657f847a054&biw=1016&bih=651
0 Nominace Nahlásit |
dělám normálně po zabijačce – koupím střívko na salám (papír), a
z klobásové směsi udělám salám a vyudím.
je to ještě méně práce jako s klobásou.
0 Nominace Nahlásit |
Asi měsíc zpátky jsem viděla na facebooku (stránka ‚Recepty do 30Kč‘) recept na domácí šunku, nevypadala úplně jako z obchodu, ale zřejmě to asi jde. Ale upřímně-nedokážu si představit patlání šunky, natož již zmíněného lovečáku,..
0
před 4778 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |