Avatar uživatele
dnb

Jak poznám nejedlou plíseň na plísňovém sýru?

Doplňuji:
DRAP> Jenže jsem zvyklí na plísňový sýr „HERMELÍN“ a teď jsem koupil nějakou levnější značku a měl jsem ji asi týden doma a po rozbalení mi to vůbec nevonělo, něměl jsem odvahu to ochutnat… proto se ptám…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: dnb

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Liii, cz před 4020 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Podle vůně, ale to je většinou už dost pozdě. Pokud ti to dělá problém, nekupuj plísňové sýry.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
jáára

to poznáš, neboj se že ne. když to má na sobě „kolečka“ tak už si to měl vyhodit ped týdnem

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

V krámně se koupí ještě nevyzrálý sýr. Po řádném uležení se doslova ve svém obalu po sundání staniolu roztéká.Po revoluci jsem koupil asi půl kg kostku hermelínu ze slevou. Po rozbalení z krabičky a staniolu se mi doslova snažil utéct ze stolu. Natřený na topinky a posypaný jarní cibulkou se mi o něj kamarádi málem poprali. Po druhé jsem takové velké balení nesehnal. A tak malé Hermelíny jsem nechával zrát ve sklenici, na ústředním topení.

Doplňuji:
Správně uležený Hermelín by nemněl mít vidět bílé tvarohové jádro a být v krémovém stavu.

Upravil/a: elektrikář

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek