Avatar uživatele
anonym

Jak používáte česnek při přípravě pokrmu?

Já osobně ho nastrouhám na jemném ministruhadle. Někdo ho utře na prkénku, naseká, jiný použije lis na česnek, někdo používá hotovou česnekovou pastu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, hanny 2 před 3380 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Jak ´kam´…
Obvykle jej nakrájím na tenké plátky, ale třeba do pomazánky jej prolisuju, do bramboráků nastrouhám ´mezi bramborama´…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
johana 56

Na pečené maso nakrájený na jemné plátky,do pomazánek prolisovaný,na dochucení polévky aj. ‚našprtaný‘ na prkénku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jáára

Rozmáčknu nožem a pokrájím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
štamgast

V 95% lisuji, v 5% krajim na platky.

Cesnek v buchtach, chce se mi zvracet.

Upravil/a: štamgast

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

To záleží do čeho.
Do polévky jemně nakrájím,
myslím,že nej je když je utřený se solí.
Jednou jsem ho měl i v buchtách a to sladký nejím a bylo to docela ok.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

zásadne bez tepelnej úpravy, krájaný, strúhaný, lisovaný

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek