Já osobně ho nastrouhám na jemném ministruhadle. Někdo ho utře na prkénku, naseká, jiný použije lis na česnek, někdo používá hotovou česnekovou pastu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, hanny 2 před 3380 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jak ´kam´…
Obvykle jej nakrájím na tenké plátky, ale třeba do pomazánky jej
prolisuju, do bramboráků nastrouhám ´mezi bramborama´…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Na pečené maso nakrájený na jemné plátky,do pomazánek prolisovaný,na dochucení polévky aj. ‚našprtaný‘ na prkénku.
0 Nominace Nahlásit |
V 95% lisuji, v 5% krajim na platky.
Cesnek v buchtach, chce se mi zvracet.
Upravil/a: štamgast
0 Nominace Nahlásit |
To záleží do čeho.
Do polévky jemně nakrájím,
myslím,že nej je když je utřený se solí.
Jednou jsem ho měl i v buchtách a to sladký nejím a bylo to
docela ok.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |