Avatar uživatele
adamvosvrda1

Jak nejlépe připravit kuřecí maso?

Zajímalo by mě jak udělat to nejlepší kuřecí maso.. Zprudka opéct nebo zlehka? Nakládat nenakládat do něčeho? Na čem ho udělat?

Zajímavá 0 před 3143 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tforro

Nejlepší kuřecí maso je dle mého pečené v remosce. Ať v té staré, nebo té nové moderní. Marináda, koření a podlévání dle chuti. Maso je perfektně propečené, rozhodně už z principu není vysušené a především se to prakticky nedá zkazit.
Na grilu je taky kuřecí maso velmi chutné, ale buď to pořádně tepelně neopracuju, nebo naopak připálím… takže raději na gril dávám klobásy.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Receptů jsou mraky, když se naloží do marinády, pak stačí prudce orestovat. Já mám ale radši jednoduché recepty. Třeba kuřecí stehenní řízek (ne prsní – ten mi přijde moc suchý). Nerozmašírovat jej paličkou, jen lehce naklepat držadlem příboráku a udělat v klasickém trojobalu. S dobrým bramsalátem to nemá chybu! Smažím na slunečnicovém oleji, ne moc zprudka.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
sesednizkola

nejlepsi kureci je bez diskuze kure upecene na grilu na drevo (v zadnem pripade dnes tolik popularni grily na elektriku:) to drevo nebo uhli doda kureti fantastickou chut a kdyz se nalozi, je to uplna petelice. v troube je doslova jina chut, to drevo dela fakt hodne.

neco tak dobreho, jako je kure na ohni, oproti cemuz je i kachna se zelim jak prdnuti do vetru, musi chutnat snad kazdemu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kura

Nejlepší na světě kuřecí maso ? Prsní kuřecí řízky, naložené cca 3 + hodiny v citronové šťávě. Jediný co to předčí je krůtí maso. Grilovaný kuře je přežitek pro socky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kapka

Výborné je také kuře upečené spolu s kysaným bílým zelím. Do pekáče se nedává žádný tuk. Jen to zeli. Vodu pustí kuře. Maso jen osolte. Kuře dostane zajímavou chuť a vůbec není vysušené.

Osolene řízky (klidne prsni, vysušení nehrozí) obalte (omatlejte) v bílém jogurtu smíchaným s kari korenim (da se pouzit i jiné) a normálně osmažte na pánvi. Maso je šťavnaté, ma vynikající chuť. :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek