Avatar uživatele
Katusa

Jak dlouho zavařovat maso???

Někteří 2× den po sobě po hodině, někteří 2 hodiny a jen jednou…prostě názory se liší…mohl by mi někdo poradit, pokud možno z vlastní zkušenosti?Jedná se o kuřecí, dopředu upečené, část na kostičky a orestovaná. Chtěla bych, aby z něj zůstaly kousky, ne aby se z něj stala beztvárná paštiková směs…předem děkuju, nehci si zkazit svou kuchařskou „reputaci“

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Kerberus před 4938 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Kuřecí maso není třeba zavařovat 2* a už vůbec ne hodinu.Pokud je maso dobře propečené,stačí dvacet minut a to je doba,kdy nevznikne ,ta vámi zmiňovaná,paštiková směs.
Doplňuji:
Pro: tom004

Smysl zavařování i kuřecího masa je v tom,že si vezmeš sklenici na čundr,na dovolenou,pro rychlou večeři či oběd.Stačí?

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

pokud je pečené stačí 30–40 minut 1× pak otočit sklenici dnem vzhůru a nechat vychladnout

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
žolik

Kuřecí maso už připravené předpečené,není nutné zavařovat dyl než 20 až 30min,stačí aby tam nebyl žádný vzduch,víčka dobře držela.

Zdroj: žolík

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tom004

Tak to se rád nechám poučit i já.Nějaký ten pátek už na tom světě pobývám,ale,že by někdo zavařoval kuřecí maso,vařené,sy­rové,nebo pečené,je pro mne absolutní novinka.Hlavně mi uniká smysl.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek