Avatar uživatele
hippeace

Jak našlehat máslo?

Chtěla bych našlehat máslo (ne vyšlehat máslo ze smetany)
Neskutečně mi chutná máslo z místní pizzerie, koření sice nevychytám, ale i fakt že je máslo našlehané mu dává uplně jinou úroveň. Jenže nikdy se mi to nepovedlo. Jak našlehat máslo aby bylo plné bublinek jako třeba pacholík? Ten si doma normálně vyrobím, ale máslo reaguje uplně jinak než smetana s tvarohem.

Zajímavá 0 před 494 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Filip84

Úplně jednoduše: potřebuješ rendlík, máslo, sporák a metlu.

Máslo rozehřeješ, až se rozpustí, nesmíš to přepálit, jinak ho připálíš. Pak vezmeš metlu a musíš „sekat“, a fakt kmitat – to není žádný spací vagon, musíš do toho dostat hodně vzduchu – je to dřina, jako, ale žádná Maschine Hausgemachte nenahradí, tak to prostě je! 😎👌

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
paul1

Našlehat máslo je jednoduché. Stačí ho vyndat z lednice a nechat ho asi 30 minut na pokojové teplotě. Poté ho dejte do mísy a šlehejte ručním šlehačem nebo pomocí mixéru. Během šlehání se vytvoří bublinky, které znamenají, že máslo je hotové. Pokud chcete mít víc bublinek, můžete přidat trochu vody nebo smetany.
Odpověď je získaná od AI

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Filip84

paul: Sorry, jako, ale: dělals to někdy? 🙄🤦🏽‍♀️

Nový příspěvek