Nedá.
Šlehání je vlastně vpravování vzduchu(plynu) do mléčného tuku. Pokud se
to přežene vznikne máslo.
Pokud mléko( smetana) zkysne vznikne tučný tvaroh a syrovátka. Tvaroh již
nenašleháš.
Doplňuji:
Tedy našleháš, ale nevznikne šlehačka, ale našlehaný tvaroh.
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
Pokud je takto položená otázka, odpovídám ANO 😁
„Ušlehat“ lze cokoliv, tedy i kysaná smetana, stejně jako máslo, sýry,
tvaroh apod.
Šlehačku bychom však z kysané smetany ušleháním nezískali ;).
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1716 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 577 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |