Když jsme ještě měli zahradu plnou rybízů, dělali jsme šťávu pomocí něčeho podobnýho:
http://www.levneelektro.cz/p177543-odstavnovace-a-citrusovace-bergner-parni-odstavnovac-nerez
Je to prakticky bezpracné, jenom to máš na sporáku, a horká (=sterilizovaná) šťáva teče sama, a pokud to dáváš do sterilizovaných lahví, vydrží relativně dlouho bez jakékoliv konzervace. A zbytky se dají prolisovat na marmeládu.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |