Dělám jahodový dort politý želatinou.Na jak dlouho ho mám dát do ledničky,než se želatina ,,vsákne´´ a bude připracven ke konzumaci?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? panenka, hanulka11 před 5026 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Želatina by neměla vsáknout ,ale měla by ztuhnout.Já to nechávám nejraději do druhého dne v lednici a piškotový korpus lehce potřu nějakou zavařeninou /nebo krémem/a na to pokladu ovoce a teprve zaliji želatinou. Pokud jste ji nesprávně připravila a nalila na piškot možná opravdu vsákne .
0 Nominace Nahlásit |
Na to není jednoznačná odpověď. Záleží,jaký druh želatiny použijete. Je jich dost. Na každém balení je návod,i časy,když je dodržíte,jistě bude dort super. Dobrou chuť.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem nedávno dělala Jahodovou želatinu a nechála jsem jí v lednici 1 den
0
před 5026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |