Záleží na chuti. Ale našla jsem vám recept – pstruha plněného libečkem.
https://www.toprecepty.cz/recept/8645-pstruh-plneny-libeckem/
Libeček je aromatický, častěji se používá do polévek, na brambory, do omáček atd.
V odkazu je mnohem víc.
http://www.zenyprozeny.cz/art/1058-nezapominate-na-magi-myslime-to-zelene/
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Jo tak, ono tu jde o recept?
Určitě, libeček přerazí rybinu.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Když ho trošku přidáš, nic se nestane. Nesmíš to však přehnat. Je poměrně dost aromatický a přebil by chuť samotných ryb.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1722 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 629 | |
da ny | 611 | |
zjentek | 579 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |