Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.červen 14:26

Záleží na chuti. Ale našla jsem vám recept – pstruha plněného libečkem.

https://www.to­precepty.cz/re­cept/8645-pstruh-plneny-libeckem/

Je aromatický, častěji se používá do polévek, na brambory, do omáček atd.

V odkazu je mnohem víc.
http://www.ze­nyprozeny.cz/ar­t/1058-nezapominate-na-magi-myslime-to-zelene/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.červen 15:18

Záleží na chuti. Ale našla jsem vám recept – pstruha plněného libečkem.

https://www.to­precepty.cz/re­cept/8645-pstruh-plneny-libeckem/

Libeček je aromatický, častěji se používá do polévek, na brambory, do omáček atd.

V odkazu je mnohem víc.
http://www.ze­nyprozeny.cz/ar­t/1058-nezapominate-na-magi-myslime-to-zelene/