Odpověděl/a – 15.červen 14:26
Záleží na chuti. Ale našla jsem vám recept – pstruha plněného libečkem.
https://www.toprecepty.cz/recept/8645-pstruh-plneny-libeckem/
Je aromatický, častěji se používá do polévek, na brambory, do omáček atd.
V odkazu je mnohem víc.
http://www.zenyprozeny.cz/art/1058-nezapominate-na-magi-myslime-to-zelene/
Odpověděl/a – 15.červen 15:18
Záleží na chuti. Ale našla jsem vám recept – pstruha plněného libečkem.
https://www.toprecepty.cz/recept/8645-pstruh-plneny-libeckem/
Libeček je aromatický, častěji se používá do polévek, na brambory, do omáček atd.
V odkazu je mnohem víc.
http://www.zenyprozeny.cz/art/1058-nezapominate-na-magi-myslime-to-zelene/