Nebo spíš co dělám špatně, když se mi zdrcla? Dělám to podle klasického receptu, kterých je na internetu spousty – mléko, smetana, rozpustit sýr…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? BENYTA, Deli, Illines před 4665 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mně se zdrcnul krém na buchtu a pomohlo přidat máslo a znovu vyšlehat, jestli by to šlo použít na sýrovou omáčku, nevím. Ale je opravdu potřeba, aby všechny potraviny měly stejnou, nejlépe pokojovou teplotu.
0 Nominace Nahlásit |
Některé z komponentů, které jsi smíchala měly odlišnou teplotu.
Česky řečeno – do teplé omáčky na sporáku nesmíš přidat smetanu
z lednice, ale to bys jistě neudělala…:-)
0 Nominace Nahlásit |
hoď to do mixeru a provař/ve vodní lázni nebo v mikrovlnce na nižší stupeň/ a nikdo nic nepozná
0 Nominace Nahlásit |
No to jsem samozřejmě neudělala… Smetanu jsem zředila s mlékem, a do teplého mléka jsem přidala samozřejmě studený sýr, protože ve studeném mléce by se asi nerozpustil :) Tak právě nevím, co dělám špatně…
Market, Vaše otázka mne nadchla, taky se mi vždycky zdrcne a nevím proč. Zkusím dát všechny suroviny do hrnce, pak teprve zahřívat a míchat a míchat…
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |