Avatar uživatele
Market666

Co mám dělat, aby se mi nezdrcla sýrová omáčka na těstoviny?

Nebo spíš co dělám špatně, když se mi zdrcla? Dělám to podle klasického receptu, kterých je na internetu spousty – mléko, smetana, rozpustit sýr…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? BENYTA, Deli, Illines před 4714 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
pusinka50

Mně se zdrcnul krém na buchtu a pomohlo přidat máslo a znovu vyšlehat, jestli by to šlo použít na sýrovou omáčku, nevím. Ale je opravdu potřeba, aby všechny potraviny měly stejnou, nejlépe pokojovou teplotu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
BENYTA

Některé z komponentů, které jsi smíchala měly odlišnou teplotu.
Česky řečeno – do teplé omáčky na sporáku nesmíš přidat smetanu z lednice, ale to bys jistě neudělala…:-)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jmhad

hoď to do mixeru a provař/ve vodní lázni nebo v mikrovlnce na nižší stupeň/ a nikdo nic nepozná

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Market666

No to jsem samozřejmě neudělala… Smetanu jsem zředila s mlékem, a do teplého mléka jsem přidala samozřejmě studený sýr, protože ve studeném mléce by se asi nerozpustil :) Tak právě nevím, co dělám špatně…

před 4714 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Deli

Market, Vaše otázka mne nadchla, taky se mi vždycky zdrcne a nevím proč. Zkusím dát všechny suroviny do hrnce, pak teprve zahřívat a míchat a míchat…

před 4714 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek