Avatar uživatele
JájsemRaibek

Co dřív osmažit-slanina nebo cibule?

Vezmu malej kastrolek a dám do něj trošku sádla. Co tam dát dřív?
Na kostičky nakrájenou slaninu nebo na kostičky nakrájenou cibuli?
Jak to děláte vy?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Katusa před 4341 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Sůwa

Nejprve slaninu a když je tak napůl rozpuštěná, přidám cibuli.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

když dávám slaninu- nedávám sádlo a když se rozpustí slanina, přihodím cibuli

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
cochee

To záleží, jak hodně chceš tu slaninu vyškvařit, a to sádlo je tam většinou i zbytečné, slanina pustí dost tuku 🙂 takže nejdřív slaninu, pak cibuli, ona ta cibule se dělá rychleji a pak ti může zhnědnout a zhořknout a ten špek bude ještě málo udělaný.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Slaninu a pak teprve cibuli,cibule pouští vodu a slanina by se díky tomu dokřupava neosmažila.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek