Vezmu malej kastrolek a dám do něj trošku sádla. Co tam dát dřív?
Na kostičky nakrájenou slaninu nebo na kostičky nakrájenou cibuli?
Jak to děláte vy?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Katusa před 4341 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejprve slaninu a když je tak napůl rozpuštěná, přidám cibuli.
8Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, flodur, iceT, brillant, Damiana, briketka10, Funna, JájsemRaibek
před 4341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
když dávám slaninu- nedávám sádlo a když se rozpustí slanina, přihodím cibuli
0 Nominace Nahlásit |
To záleží, jak hodně chceš tu slaninu vyškvařit, a to sádlo je tam většinou i zbytečné, slanina pustí dost tuku 🙂 takže nejdřív slaninu, pak cibuli, ona ta cibule se dělá rychleji a pak ti může zhnědnout a zhořknout a ten špek bude ještě málo udělaný.
0 Nominace Nahlásit |
Slaninu a pak teprve cibuli,cibule pouští vodu a slanina by se díky tomu dokřupava neosmažila.
6Kdo udělil odpovědi palec? brillant, Damiana, Funna, Pájo, briketka10, JájsemRaibek
před 4341 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |