Avatar uživatele
Aprillia

Co dělat, když to přeženeme z feferonkami?

Vařila jsem polévku, ale, jak jsem zjistila později, přidala jsem přiliš mnoho feferonek. Dá se ta palčivá chuť ještě něčím zmírnit?
Doplňuji:
Dobře! „Moudré“ rady typu: Zajez to, zapij to, nařeď to, mě skutečně nezajímají. Chtěla jsem vědět, zda se dá ta palčivá chuť něčím zmírnit, či stáhnout.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5464 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
panenka

moje maminka říkávala že když se moc přejíš feferonkama máš ihned zakousnout suchým chlébem

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Ala81

Správně, chleba, stejně jako do guláše nebo nedávno se tu kdosi ptal na žhavé lečo. Jenže chleba do polívky je blbost, takže nezbývá, než to naředit vodou na přijatelnou pálivost a pak dodat ostatni ingredience. Budete toho mít kotel, ale nebude to tak pálive. Anebo druhá možnost, za stálého míchání vlejte do záchodu, spláchněte a uvařte polévku znova.
Doplňuji:
Tak jinak, když to přeženete s feferonkami do polívky, tak s tím prostě nenaděláte nic, můžete to vylít a začít znovu, je to dost jasné?

Upravil/a: Ala81

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
otto

Strouhaný kokos

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek