Vařila jsem polévku, ale, jak jsem zjistila později, přidala jsem
přiliš mnoho feferonek. Dá se ta palčivá chuť ještě něčím
zmírnit?
Doplňuji:
Dobře! „Moudré“ rady typu: Zajez to, zapij to, nařeď to, mě skutečně
nezajímají. Chtěla jsem vědět, zda se dá ta palčivá chuť něčím
zmírnit, či stáhnout.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5464 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
moje maminka říkávala že když se moc přejíš feferonkama máš ihned zakousnout suchým chlébem
0 Nominace Nahlásit |
Správně, chleba, stejně jako do guláše nebo nedávno se tu kdosi ptal na
žhavé lečo. Jenže chleba do polívky je blbost, takže nezbývá, než to
naředit vodou na přijatelnou pálivost a pak dodat ostatni ingredience. Budete
toho mít kotel, ale nebude to tak pálive. Anebo druhá možnost, za stálého
míchání vlejte do záchodu, spláchněte a uvařte polévku znova.
Doplňuji:
Tak jinak, když to přeženete s feferonkami do polívky, tak s tím prostě
nenaděláte nic, můžete to vylít a začít znovu, je to dost jasné?
Upravil/a: Ala81
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |