chlebem (bez kůrky) stejně jako do guláše, ale asi ho tam budete muset dat hodne, jestli to opravdu tak hoří 🙂 takže to bude husté a zase to nebude k jidlu, takže to naředíte vodou a klepnete tam par vajíček navic, takže budete mít leča kotel, ale bude o něco málo pálivější 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s předchozí odpovědí,příště opatrně s ingrediencemi,lečo je na toto háklivé.
0 Nominace Nahlásit |
pokud víte, že jsou papriky pálivé, je dobře je před použitím nakrájet a osolit a nechat odstát, papriky pustí vodu a méně pálí
0
před 5560 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1722 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 629 | |
da ny | 610 | |
zjentek | 579 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |