Posledně jsem si navařil kotlík a ještě horký si naložil. Hned jsem si řekl: no, ten se mi moc nepodařil…Ale za tři dni jsem si ho ohřál znova a úplně mi spadla brada, až jsem si pokecal tričko. Byl o dvě třídy lepší!
https://pixabay.com/cs/photos/gul%C3%A1%C5%A1-maso-hov%C4%9Bz%C3%AD-maso-soud-1696586/
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? marci1, aliendrone, Edison před 1839 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
U nás se říká, že má druhý den „štych“. Ty chutě se tam nějak více rozloží a zároveň spojí. Prostě to nedokáži vysvětlit. 🙂
3Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone, Edison
před 1839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nené! DRUHÝ dne je BEST! Pravdu má marci1 a moje mlsná huba to potvrzuje! ;) Ale i kdybys mě rozkrájel, tak vyjma vzájemného dlouhodobějšího působení ingrediencí vzájemně, mne nic jiného nenapadá. To je trochu podobné problematice topinkovače – toastový chléb je sám o sobě celkem HNUS, ale dej ho do topinkovače, akurátně ho opeč a je z toho lahůdka 1. třídy – za tepla. A když úplně vystydne, je z toho zase hnus, jen trochu jiný! Ani znovuohřev [nikoliv opékání, to by bylo přespříliš] už to nezachrání – vůbec nevím, proč ta funkce na topinkovači je. :)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |