Já zabalím do kusu alobalu brambory, hermelín, česnek, rajčata, koření (bazalka, chilli, grilovací koření atd. – podle chuti), různé druhy zeleniny, kečup, horčici, slaninu apod. Zabalím a hodím na gril. Velmi dobré. K masu vynikající 😛
3Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, flodur, elektrikář
před 5257 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No,my většinou moc přílohy nesníme.Grilované masíčko je nejlepší
přikusovat k druhému kousku masíčka:-)Ale mám jeden tip od holek z práce
a sní to i chlapi.
Namočí se ovesné vločky do mléka(aby naboptnaly a změkli)a přidáte
ingredience jako do sejkor tj.
cibuli,sůl,kmín,majoránku,vejce,česnek,trochu strouhanky.A smažíte
nebo grilujete jako sejkory.
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5256 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednou jsem dostal jako přílohu vařené malé mrkvičky, nic moc. Stejně
je nejlepší příloha k prasátku omáčka a knedlík.
Nejsou také špatné bramboráčky dostal jsem to ke guláši nebylo to
špatné.
0
před 5256 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |