Čím méně sádla nebo oleje, tím je to škodlivější. Tuk není potravinou ochlazovaný (vzduchová mezera) a tím pádem rychle vysokou teplotou degraduje a stává se škodlivým.
0
před 2682 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pánve je nejlepší používat s keramickou nepřilnavou vrstvou. Ale úplně, bez jakéhokoliv tuku, nejde o smažení a většinou to nestojí za nic.
0
před 2682 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepších pánví pro zdravou tepelnoun úpravu masa (bez použití tuku)
je na smažení škoda ;)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Sma%C5%BEen%C3%AD
0
před 2681 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„bez použití min. oleje“ To jako myslíte minerální? Jste něco jako novodobý Savarin? Rád experimentujete s chutěmi?
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |