Nacpat je do sklenice a zalít,nebo lák ustavičně během ládování
okurek dolévat?Já jsem zastánce prvého , ale teď jsem u návštěvy tvrdě
narazil.Tak jak vy?
Doplňuji:
Prý tam nezůstane vzduch, nálev pak prý tolik neklesne.Jen ze slušnosti
jsem neřekl,že to je blbost, ale dělá se to při nakládání masa třeba na
uzení.Rád bych všechny označil jako nejlepší,to však nejde.Tak jen pro
experimentující,aby na mne pak tolik nenadávala při utírání
podlahy.Díky všem!!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, panenka, Jahoda, vagra před 5219 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já mám zrovna první várku v troubě:-)Já teda všechny sklenice naplním a pak zalívám,dělá to tak i má babička.Nevím,proč by se mělo dolívat průběžně,to aby se člověk bál sklenici naklonit,aby nebylo všude mokro.
0 Nominace Nahlásit |
Maso je schopné daleko více přijmout (nasát) vodu, takže tam to může
mít smysl.
U okurek to bude ale určitě nepatrné a pokud lák nasávají tak až při
sterilizaci.
Naplníme a potom zalejeme. Díval jsem se na skleničky máme tak 1 cm od
víka a okurky jsou potopené. Něco se musí odpařit aby to vytlačilo
vzduch.
Po nacpání sklenice a zalitím nálevem s nimi malinko klepnu bublinky se utrhnou. Musí zůstat mezera pod víčkem aby se vytvořilo vákum a víčko drželo těch pár bublinek co mezi okurkama zbyde stejně teplem vyběhne nehrají žádnou roli.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |