Zajímalo by mě, který z čajů má „ten správný“ blahodárný účinek pro organismus, respektive jakou formou připravovaný čaj (proces výroby) takový účinek má.
Čajíky mně momentálně velmi zachutnaly, velmi jsem si oblíbil a to proto že jsem až relativně pozdě objevil čaj kvalitní a „pochopil“ čaje z nákupních řetězců. Chci se bavit pouze o černém čaji, nezajímají mě „nečaje“ jako všechny ostatní barvy, aromatizované či ovoce a byliny. Momentálně řeším konkrétně oolong, puerh a lapsang souchong, neboť s dalšími jsem se doposud prakticky nesetkal. Takže tyto mě zajímají a velmi uvítám případná doporučení na další specifické druhy s popisem v čem jsou unikátní a proč. Hodlám vyzkoušet vše a ocením každé doporučení, co by mně v ohledu k čajům ještě za života nemělo uniknout.
Myslím, že nejvíce mně doposud zachutnal zmiňovaný lapsang ovšem zajímaly by mě názory „čajíkářů“. (Vím, že celkově v ohledu jsem „ještě málo pil“.)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst před 898 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Otázka ještě nemá žádnou odpověď.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |