Lidé dnes splácají cokoli. Osobně bych si ji do zálivky nedal. Instatntní ani nepiji
0 Nominace Nahlásit |
Nepřekvapuje mě to. Já instantní vůbec nekupuji. Dělám si doma kávu v pákovém kávovaru. 😁
0 Nominace Nahlásit |
Ano, ať si každý baští, co chce. ;.)
Do zálivky ne, do marinády kávu nepotřebuji.
Pokud peču maso, dávám přednost jiným úpravám.
Recepty jsou (nedělám):
https://www.toprecepty.cz/recept/54079-krkovicka-pecena-v-marinade-s-kavou/
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/396-pecena-krkovice-v-kavove-marinade/
https://www.receptyonline.cz/recept/jidlo/kavova-marinada-na-masa-urcena-k-peceni/
Upravil/a: da ny
0 Nominace Nahlásit |
Nevěděl, ale sourosemetriky běžně dávají (vmíchávají) „bryndu“ (instantní kafčo) do polev či náplní sladkostí. A je to FAKT dobré, bohužel SLADKÉ. Ale nemělo by mě to zase až tak překvapovat, bo se to snadno rozpouští a venkoncem při vhodné kombinaci s jinými dochucovadly (kořením)…
Dnes již nikoho nepřekvapí třebas podlévání masa pivem. Tak proč ne bryndou s příchutí kávy? 😉 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Připomíná mi to naprosto nevkusné a šílené německé kombinace chutí.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 506 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To je Tvůj názor, že je na to dobrá! 😃😅
Já Ti ho rozhodně nemíním brát, ono proti gustu žádný disputát, ale Marie-Antoine Carême a zejména Auguste Escoffier, tak jako v základu, dotáhli technologické postupy a složení základních postupů, vejvarů, fondů, omáček, etc. etc., prakticky k dokonalosti.
Život je příliš krátký na to, aby se člověk zabýval koninama, no a – sorry, ale – dělání marinády na maso z instantního Kaffee, to samé nějaké zálivky na salát, konina je. To je stejný příběh, jako jak bude chutnat guláš, když do něj přidám Marshmallow. No, blbě bude chutnat, no. 🙃😅
0
před 506 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ametyst>>> Jo, také jsem si jednou koupil konzervu „Eintopf mit užnwmsčím“. Das ist hrůza, šmaken sie NICHT! 😉 😁
🙂 Aliendrone, oni jsou schopní smíchat cokoliv. Také u piv mně to štve, jak se opičíme s radlery, a ochucenými šťávičkovými birely. Mládež sedne na lep „novinkám“, ale starý pařezové můžou jen rozhodit rukama, a myslet si svoje. :_))
Dekuji za odpovedi. Nikoho nepresvedcuji, kdo chce, muze si to vyzkouset sam.
Samozrejme se dava jen spetka kvuli chuti. Stejne jako muzu pouzit worcestrovou
omacku, horcici, med nebo jine ingredience, muze nekdo vyzkouset i instantni
kavu.
Ja rada zkousim ruzne veci. Treba do bramboracky pridam kurkumu a ziskam tim
zajimavou exotickou chut.
Drap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |