Většinou tehdy, kdy je to pro tělo „ideálně nejzdravější“ (mezi
14. – 6. h),
tedy kolem druhé hodiny. Do té doby mám v sobě snídani a 1 –
2 svačiny 😉
0 Nominace Nahlásit |
Jím s chlapem, podle toho jak jde do práce nebo přijde z práce.Když jde na odpolední, tak okolo 11 h. Když přijde z ranní směny, tak okolo 15 h. A když jde na noční, tak mezi 12–15 h.
0 Nominace Nahlásit |
Copak Jirko, kakao už se ti zajídá? (;
Snídani vypouštím zcela a obědvám pak mezi 6 – 7 PM. Večeřím okolo půlnoci, to mám největší chuť do jídla a nejlépe si ho taky sám a v klidu vychutnám. Večeře je spíše už požitek, než jídlo- myslím, že při troše odříkání bych se obešel. Takže se dá říci, že jídelní okno mám otevřený od 6Pm do 1AM. To jsem ale příliš polevil v režimu, byly životní etapy (A NE KRÁTKÉ), kdy jsem jídelní okno měl otevřené striktně od 7PM do 11PM a nic s tím nepohnulo a spalo se od jedný do osmi PRAVIDELNĚ (to jsem se cítil zdravotně až neuvěřitelně ve formě, snad něco jako superhrdina a pokud vážně existují, musí se cítit jako já v té době). No a nyní spím od čtyř do desíti. Mezi 11AM a 16PM pak probíhají kafata, podle potřeby. Silný, žádná brynda. 👍👊
0 Nominace Nahlásit |
Neobědvám (v tom smyslu, jak je to tady obvyklé), oběd spíš připomíná olevrant.
Jednoduše: já se ráno nasnídám. Co? Normální jídlo, akorát ne každý jídlo je vhodný na snídani, takže, třeba, vepřová, zelí a Knödel ano, svíce a Knödel ne. Preferuju vařený jídlo, „polévky“, Phở Heo, dršťkovku, rejži, pívo.
V létě sním přes den, pokud teda nemám fysickou zátěž, málo kdy něco vydatnějšího, takže ideální oběd je, třeba, caesar salad. Nebo, co já vím, 味噌汁, rejže.
No a pak večeřím, nebo respektive jím druhý jídlo, to je někdy mezi 4 00 PM – 7 00 PM. To mám hlavní jídlo, co já vím, třeba caldo de papas con carne, nebo znojemskou, cikánskou, nebo třeba Gröstl, ale i třeba bramborové placky se slaninou, cibulí, chilli (to je všecko v tom těstě) atp., mám rejži, mám polévku, třeba kuřecí s bambusem a houbou shiitake, nebo Kartoffelsuppe, 皮蛋 nebo 茶叶蛋, nebo nějakou vaječnou omeletu, nebo tak něco, no a nějakou zeleninu: kyselý okurky, sladkokyselý zelný salát, 김치, nebo tak něco.
Pak už jím málo kdy.
Pokud je zima (ale zima, pod –8°C, ne že chabrusák, surikata zkade ruka – zkade noha, si vezme nízký ponožky, děravý kalhoty, a pak je mu zima, když je 8°C!), tak jím, většinou, 3× denně, tak mám na oběd, třeba, zapečený nudle, kyselou okurku a polévku.
A, zase, pokud je horko (ale horko, nad 35°C, ne že se chabrusák podívá na teploměr na slunku a je mu horko!), tak mám ráno i večer jenom nějaké hlavní jídlo z vývaru, večer rejži a salát k tomu, a přes den salát.
Záleží na fysické aktivitě a počasí, nesnáším jakékoli rituály, rutinu, postupy.
0
před 270 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neobědvám. Snídávala jsem mezi 7 a 10 a pak obědvala mezi 12 a 14 a večeřela mezi 16 a 18, ale po zjištění, že nekontrolovatelně nabírám na váze, jsem obědy zrušila, maximálně si dám malou svačinu, když dostanu kolem poledne hlad. V nový práci pracuju tak do 2 a ze stresu stejně nemam hlad.
0
před 270 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |