Snažil jsem se na záhadu přijít a tedy jsem zkoumal tyto cukry (firma Tereos TTD a protože každý odběratel si dnes přeje svůj specifický obal, prozkoumal jsem jich celou řadu), ovšem rozdíly jsem nenašel žádné, zejména pak v hrubosti zrna ne. Jak krupicový, tak i krystalový, v různých obalech od téže firmy, mají stejné (rovné/totožné/shodné) zrno. Ale tak možná jsou ty rozdíly v něčem úplně jiném, o čem zatím nemám ani tušení. Děkuju.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 170 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Bývá rozdíl i v hrubosti jednotlivých krystalů.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 170 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nwm, cukr je pro mne spíše nepřítel, takže ho moc nepraktikuji. Obecně ale krupice JE jemnější (menší zrnka). Což má v konečném důsledku tu vlastnost, že se rychleji zcela rozpustí. jinak je to stejné. Možná tam ale něco bude, čeho jsem si nevšiml/je mimo mé senzorické schopnosti. Domnívám se tak proto, že cukr moučka má podle mně trochu JINOU chuť, než předchozí zmíněné. Alespoň se mi zdá. Venkoncem zkus udělat mrkvový salát s moučkou ANEBO s krystalem. 😉
0
před 169 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Měl by být, ale za posledních 5 let jsem narazil snad jen jednou na
krystal, který by byl opravdu výrazně hrubší než krupice ☹
A já ten hrubej opravdu chci.
0
před 169 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Elkone, aha, používat/dělat si, co „se hodí“. Tak potom je ve společnosti vše v nejlepším pořádku.
Ale inspirovala mě tvá přirozená reakce k otázce k podnikání. Hned ji položím.
Drap | 1705 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |