Vynechám očištění a porcování.Pro mne je nejlepší úprava,máslo,sůl,drcený kmín,a šup stím na pánev. Přeji dobrou chuť,při jakékoliv úpravě.
3Kdo udělil odpovědi palec? Elk, elektrikář, dědapetr
před 4936 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jen tak na kmínu,osolit pokmínovat a dát na tuk na pánev.
3Kdo udělil odpovědi palec? Elk, elektrikář, tom004
před 4936 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mužete seříznout filety, péci na kmíně a másle s kolečkem citronu s kůrou. Obalit v mouce a paprice a opéct na oleji. Naložit do nálevu z deka a bílého vína přidat cibuli a vařenou zeleninu. Týden nechat v marinádě odležet.Až mi kapou sliny zítra jsu schánět nějaké ryby dělávali jsme to z mořských štik.
0 Nominace Nahlásit |
Já Vám radši pouze popřeji "Dobrou chut ", protože s mými rady byste nikam nepošel ;)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |