Avatar uživatele
Elk

Teď jsem dostal kapra. Znáte nějaký dobrý, rychlý recept – kromě podkůvek?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? iwetax, elektrikář, Kerberus, tom004, dědapetr, anonym před 4936 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Vynechám očištění a porcování.Pro mne je nejlepší úprava,máslo,sůl,drce­ný kmín,a šup stím na pánev. Přeji dobrou chuť,při jakékoliv úpravě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dědapetr

Jen tak na kmínu,osolit pokmínovat a dát na tuk na pánev.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Mužete seříznout filety, péci na kmíně a másle s kolečkem citronu s kůrou. Obalit v mouce a paprice a opéct na oleji. Naložit do nálevu z deka a bílého vína přidat cibuli a vařenou zeleninu. Týden nechat v marinádě odležet.Až mi kapou sliny zítra jsu schánět nějaké ryby dělávali jsme to z mořských štik.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
juie

Já Vám radši pouze popřeji "Dobrou chut ", protože s mými rady byste nikam nepošel ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek