http://img802.imageshack.us/img802/7160/z8aa.jpg
Po oloupání je v tom místě taková tuhá část (já jsem si ji pro sebe
nazval košťál) která ani při smažení nezměkne. Jednou jsem do ní kousl
v jídle a byla to tak hnusná chuť že od té doby tu část odkrojím a buĎ
vyhodím nebo dám do polévky vyvařit.
Zajímavá 0 před 3970 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
to neodkrajuji, drží to cibuli pohromadě při krájení. pak to zbude a vyhodí se to…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |