Avatar uživatele
štamgast

Také odkrajujete z cibule tuto část?

http://img802­.imageshack.us/im­g802/7160/z8a­a.jpg
Po oloupání je v tom místě taková tuhá část (já jsem si ji pro sebe nazval košťál) která ani při smažení nezměkne. Jednou jsem do ní kousl v jídle a byla to tak hnusná chuť že od té doby tu část odkrojím a buĎ vyhodím nebo dám do polévky vyvařit.

Zajímavá 0 před 3970 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
quentos

Ano. Jsem neblaze proslulý cibuložrout, ale tuhle část taky nemusím.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Ano a cibuli odkrajuji dole i nahoře.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jáára

to neodkrajuji, drží to cibuli pohromadě při krájení. pak to zbude a vyhodí se to…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek