Ne, ale s obojím je radno počkat cca 15 min. po zalití (vyšší teplotou se ničí vitaminy).
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Citronka je široký pojem, může to být chemka. Tak si do čaje vymáčkni pár kapek z citronu a nic tím nesnížíš ani nepokazdíš.
0 Nominace Nahlásit |
„Nejdůležitější pravidlo týkající se práce s medem zní: dlouhodobé vystavení medu vyšším teplotám nad 70 stupňů Celsia škodí a med znehodnocuje. Rychlé zahřátí ale nevadí a teploty nižší než 60 stupňů Celsia medu vůbec nijak neublíží a nemění jeho vlastnosti.“
(Zdroj: www.pleva.cz)
0 Nominace Nahlásit |
Čaj zaleješ, cca 8min. louhuješ, pak do něj nakapeš citron z lednice, vezmeš studenou lžíci s medem a mícháš, tak v tu chvíli už ten nápoj má nějakých 50– 55 C a to je pro kvalitní med v poho. Jestli kupuješ Medokomerc a podobné v řetězcích tak VŮBEC NEŘEŠ, tam není co zničit!
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |