Avatar uživatele
Kepler

Smažíte kapra klasicky v trojobalu, nebo si ho upravujete jinak?

Já nemám odvahu zkoušet to jinak, protože mi to takhle moc chutná. Jestli máte jiné vyzkoušené recepty, sem s nimi!

https://pixaba­y.com/cs/photos/zah­radn%C3%AD-show-marktredwitz-kapr-2327694/

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? marci1, hapiky, aliendrone, Ametyst před 1783 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hapiky

My jsme to minulý rok také různě zkoušely a nebylo to ono. Není nad smaženého!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… nijak, kapra ne, já se držím pravé české klasiky a to vepřového (kapr se na náš vánoční stůl dostal cca před sto lety jako podpora prodeje českých rybářů) …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Ametyst

Porce kapra dám nejdřív do marinády. Tady improvizuju, nikdy není stejná. Obvykle je základem buď pivo nebo worchester.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nyjono

Jen do mouky.
Trochu osolené.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Arne1

radši klasiku

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

Já ho nežeru (vadí mi kosti a popravdě mi moc nechutná oproti řízku), ale zbytek rodiny až na synovce jo, takže se kapr smaží – a to klasicky v trojobalu. :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Když vánočního kapra, tak smaženého v trojobalu, bez kůže, filety = řízky. Nikdy ne podkovy :/
O kapra během roku moc nestojím (pstruha nemám ráda), ale chutná mi osolený, potřený česnekem, obalený v mouce s trochou červené papriky. Pečený v troubě.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek