Já nemám odvahu zkoušet to jinak, protože mi to takhle moc chutná. Jestli máte jiné vyzkoušené recepty, sem s nimi!
https://pixabay.com/cs/photos/zahradn%C3%AD-show-marktredwitz-kapr-2327694/
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? marci1, hapiky, aliendrone, Ametyst před 1802 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
My jsme to minulý rok také různě zkoušely a nebylo to ono. Není nad smaženého!
0 Nominace Nahlásit |
… nijak, kapra ne, já se držím pravé české klasiky a to vepřového (kapr se na náš vánoční stůl dostal cca před sto lety jako podpora prodeje českých rybářů) …
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1802 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Porce kapra dám nejdřív do marinády. Tady improvizuju, nikdy není stejná. Obvykle je základem buď pivo nebo worchester.
0 Nominace Nahlásit |
Já ho nežeru (vadí mi kosti a popravdě mi moc nechutná oproti řízku), ale zbytek rodiny až na synovce jo, takže se kapr smaží – a to klasicky v trojobalu. :)
0 Nominace Nahlásit |
Když vánočního kapra, tak smaženého v trojobalu, bez kůže, filety =
řízky. Nikdy ne podkovy :/
O kapra během roku moc nestojím (pstruha nemám ráda), ale chutná mi
osolený, potřený česnekem, obalený v mouce s trochou červené papriky.
Pečený v troubě.
0
před 1801 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |