Jak jsem již stačila vypozorovat, tak šlehačka ve spreji, která je ze
ztuženého rostliného tuku, vlastně není šlehačka. Ale nedávno jsem se na
návštěvě setkala se šlehačkou ve spreji, která ve složení ten rostliný
tuk neměla… Myslíte, že lze takovou šlehačku přirovnat k dobré
klasické šlehačce?
A jak vůbec na tom jste s těmito šlehačkami? Používáte, či
nepoužíváte?
Já od právě od jisté doby ne, ale toto mě překvapilo…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5393 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Šlehacka se vyrabi z mleka.Ostatni je jen nechutna nahrazka.Ve nspreji se da koupit i prava slehacka,zalezi na znacce atd.Ale nejlepsi je si ji doma vyslehat ze smetany.Je to trochu prace,ale ta chut…
0 Nominace Nahlásit |
Je v nich veliký rozdíl, některé jsou rostliné a nemají s klasickou šlehačkou nic společného. Jak jste správně vyčetla, některé jsou opravdu ze smetany a nahradí tu pravou, většinou jsou dražší. Osobně nesnáším, když si v restauraci objednám třeba ¨víděň¨ a přinesou mi kafe s náhražkovitou.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5391 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já ji používám pouze v případě, že bude konzumovaná ihned po
nanesení na pokrm. Vydrží tak asi 2 minuty, než klesne.
Není nad běžnou šlehačku.
0 Nominace Nahlásit |
Já používám nejradši šlehačku čerstvě ušlehanou,ale pokud přijde návštěva a dělám třeba pohár tak většinou šáhnu po šlehačce ve spreji.Ale kupuji jen tu lepší,ty ostatní se nedají vůbec jíst.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |