Dostala sem úkol uvařit a já si vybrala hovězí na víně.
Jenže píšou že podlijeme červeným vínem ale jakým?
Nikde žádná značka a tak prosííím poradíte?
Chci aby si bačina pochutnala 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, briketka10, zzzzz, gagaga, marci1, PrizePool před 3907 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zrovna nedávno jsem ho vařila. Koupila jsem sedmičku Sv. Vavřince. Dobrá
je i Frankovka. Prostě suché víno.
A mimochodem -je to přímo luxusní bašta. S bramborovým knedlíkem
nemá chybu.
0 Nominace Nahlásit |
v receptech se píše suché víno,
ale jestli na etiketě nepoznáš co
je to za víno nevadí ono se vyvaří :)
Doplňuji:
já podlévám v pánvi s poklicí
ta má dírku na unikající páru..
vše se v ní vlastně vydusí :D
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |