Avatar uživatele
redy

Řeším takovou záležitost, pomůžete?

Dostala sem úkol uvařit a já si vybrala hovězí na víně.
Jenže píšou že podlijeme červeným vínem ale jakým?
Nikde žádná značka a tak prosííím poradíte?

Chci aby si bačina pochutnala 🙂

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, briketka10, zzzzz, gagaga, marci1, PrizePool před 3907 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ahold

Zrovna nedávno jsem ho vařila. Koupila jsem sedmičku Sv. Vavřince. Dobrá je i Frankovka. Prostě suché víno.
A mimochodem -je to přímo luxusní bašta. S bramborovým knedlíkem nemá chybu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

v receptech se píše suché víno,
ale jestli na etiketě nepoznáš co
je to za víno nevadí ono se vyvaří :)

Doplňuji:
já podlévám v pánvi s poklicí
ta má dírku na unikající páru..
vše se v ní vlastně vydusí :D

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Emefej

Hovězí na víně nedělám, ale pod zvěřinu dávám Frankovku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Já podlévám „suchým“.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanny 2

Také můžeš podlít portským – je sladké,možná že by jí to více chutnalo!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Používám dobrou Frankovku nebo Vavřince.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek