Avatar uživatele
anonym

Puding hustý.

No,chtěl bych poprosit oradu kuchařky.Moje maminka mi vždycky dělala puding, kterej byl hustej a bez kusů.Já si ted musím vařit sám, a at dělám co dělám, tak výsledek je pokaždý řídká břečka plná sražených hrud.Jak to mám vařit?Už jsem z toho na mrtvici.Poprosím o velice podrobný postup.Moc vám děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3946 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Podrobný postup je na obalu pudingu,a taky to chce míchat a míchat a použít dobrý puding.Jsem jednou použila už nevím jakou levnou značku,ale i když jsem dala dva sáčky na jeden díl mlíka,tak to bylo řídké,ale bez hrudek.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lucijej

Celý pytlík pudingu je na půl litru mléka. Z toho půl litru si odlej tak půl hrníček a v něm důkladně pudingový prášek rozmíchej vidličkou nebo kvrdlačkou. Zbytek mléka dej vařit a teprve až bude vřít přilej rozmíchaný prášek a neustále míchaj, dokud nezhoustne.
Já když jsem puding sypala rovnou do studeného mléka, tak mi taky nikdy dostatečně nezhoustnul, ale takhle to funguje perfektně.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Je to snadné. Finta je v tom, připravený puding důkladně rozmíchat, aby v něm nebyly žádné hrudky před nalitím do mléka. Potom při vlití do mléka vařit a míchat dostatečně dlouho, až celá hmota patřičně zhoustne a poté teprve vylévat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek