No,chtěl bych poprosit oradu kuchařky.Moje maminka mi vždycky dělala puding, kterej byl hustej a bez kusů.Já si ted musím vařit sám, a at dělám co dělám, tak výsledek je pokaždý řídká břečka plná sražených hrud.Jak to mám vařit?Už jsem z toho na mrtvici.Poprosím o velice podrobný postup.Moc vám děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3946 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Podrobný postup je na obalu pudingu,a taky to chce míchat a míchat a použít dobrý puding.Jsem jednou použila už nevím jakou levnou značku,ale i když jsem dala dva sáčky na jeden díl mlíka,tak to bylo řídké,ale bez hrudek.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Drap, briketka10, anonym
před 3946 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Celý pytlík pudingu je na půl litru mléka. Z toho půl litru si odlej
tak půl hrníček a v něm důkladně pudingový prášek rozmíchej
vidličkou nebo kvrdlačkou. Zbytek mléka dej vařit a teprve až bude vřít
přilej rozmíchaný prášek a neustále míchaj, dokud nezhoustne.
Já když jsem puding sypala rovnou do studeného mléka, tak mi taky nikdy
dostatečně nezhoustnul, ale takhle to funguje perfektně.
0 Nominace Nahlásit |
Je to snadné. Finta je v tom, připravený puding důkladně rozmíchat, aby v něm nebyly žádné hrudky před nalitím do mléka. Potom při vlití do mléka vařit a míchat dostatečně dlouho, až celá hmota patřičně zhoustne a poté teprve vylévat.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |