Jakpak to , ze nekdy jdou hezky oloupat a jindy ne
? 🙂 -iv- Prominte – vajicek . 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? fortin, dědapetr, Salvaje před 4991 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Proto že vajíčka vytažená z ledničky a daná vařit jdou špatně
loupat a stejně tak starší.Vajíčka čerstvá a ne hlazená jdou dobře.Aby
šli vajíčka dobře loupat,tak je na širším konci propíchneme a dáme do
body do které dáme trochu octa a sili po uvaření zchladíme studenou vodou a
počkáme až jsou vajíčka chladná ,pak je můžeme loupat a měli by jít
dobře.
Doplňuji:
Pro Hykam souhlas spletl jsem to.
Upravil/a: dědapetr
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, anonym
před 4991 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pro Dědapetr: je to přesně obráceně čerstvá vejce nejdou oloupat
kdežto starší ano.
Je to tím, že vajíčka i přes skořápku vysychají. Vzduch který se do
vajíčka dostane uvolní obsah od skořápky.
Takže ještě jednou: čerstvá vejce nejdou oloupat kdežto starší ano.
0 Nominace Nahlásit |
Po uvaření se musí schladit ve studené vodě. Pak se lépe loupou. Pokud je dáte zbaštit celá slepicím dostanete je po čase recyklovaná.
0 Nominace Nahlásit |
to je teda nadpis :D cerstva vajicka nejdou loupat, stara ano! dedapetr se velice myli, jak uz tu nekdo psal…
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |