Všechny potraviny které rozmrazíš a znovu zmrazíš jsou jednak bez chuti
a živin, o vitamínech ani nemluvě.
Že by to bylo vysloveně zdraví škodlivé- snad ne -pokud ho nenecháš
zasmrádnout.
0 Nominace Nahlásit |
http://www.odpovedi.cz/otazky/rozmrzle-maso-na-gulas-jsem-rozmrazila-dnes-rano-na-zitra
Doplňuji:
Odpověď hanulky11
Nezmrazuj ho, nemá to pak žádnou chuť veškerá šťáva a živiny už
z masa rozmrazením zmizely. Rozehřej si tuk a na cibuli a paprice ho obdělej
a pak ti klidně v ledničce vydrží i do druhého dne. Ale do mrázáku
už ne.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
U masa dochází při opakovaném zmrazování k rozkladu bílkovin a maso
se stává nepoživatelným a dokonce nebezpečným.
Proto je nesmysl doma zmrazit třeba kilo masa vcelku – mrazí se nakrájené
a porce, aby se dalo odebírat podle potřeby.
Ze zmrazeného masa je možné uvařit jídlo a to zmrazit – ale i to by se
mělo po rozmrazení zkonzumovat a nemrazit opakovaně.
Zdroj: http://clanky.vareni.cz/zmrazovani-potravin/
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |