Po upečení je štrůdl krásně nadýchaný a dozlatova.Jakmile vychladne
je z něho placka.Proč nedrží ten krásný tvar jako po upečení?
Prosím poraďte kde dělám chybu. Mnohokrát všem děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, briketka10 před 4476 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
příště ho propíchej na víc místech vidličkou
Doplňuji:
před pečením -samozřejmě jsem zapomněla dodat
Upravil/a: hanulka11
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, aramah, elektrikář, Damiana, briketka10
před 4476 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zkusit před strčením do trouby propíchat,aby unikala pára,jinak nevím.
5Kdo udělil odpovědi palec? aramah, elektrikář, hanulka11, Damiana, briketka10
před 4476 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Propíchat, dámy mají pravdu. A potřít žloutkem rozmíchaným s trochou smetany – a taky víc naplnit a udělat z více těsta, pak ho určitě bude víc. Od chudáků dvou padavčat v tenké placičce nečekej žádný mamutí efekt. 🙂
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, hanulka11
před 4476 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ty jo!
U tebe štrůdl vychladne?
To je zajímavé – u nás kolikrát zmizí z plechu když je ještě
v pečící troubě.
2Kdo udělil odpovědi palec? Damiana, elektrikář
před 4476 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neděláš chybu, je to vlastnost. Horký vzduch mezi lístky těsta se ochlazováním smršťuje. Řešení je snist, dokud je horký (ale nespal si hubu).
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4476 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |