Avatar uživatele
hapiky

Proč pivaři nikdy při pití piva nesní hrušku?

Nesní ji, i kdyby byla zadarmo!

Dodatek: Jak je vidět, buď je málo pivařů, nebo málo hrušek. Než to zkusíte, rezervujte si místo na záchodě.
Já jsem kdysi doběhl na poslední chvíli. Tak opatrně po schodech jsem nikdy předtím nešel.

Zajímavá 0 před 1789 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Je to nesmysl. Neni jediný důvod proč by ten, který normálně jí hrušky si ji nemohl dát i s pivem. Pivaři obvykle k pivu nejedí vůbec nic.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Edison

Protože vědi, co je dobrého… 😁

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Tak tohle jsem ještě neslyšel, ale asi to bude podobně, jako že si k pivu nepřikusují třeba dortík malakov. No a pak je tady další nebezpečí: hruška sama o sobě vydatně podporuje prdění a kombinaci s pivem se to nejspíš ještě umocní.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elkon

A proč by ji nejedli, ten kdo hrušky jí, nějaké pivo neřeší. Je to blbost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zbyndo

Nechápem, prečo práve hrušku,nejedia pri tom spústu ďalších vecí,napr.jabko, kyslú uhorku,mrkvu,ani petržlen,atd

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Ty piva normálně prodávají už nachucený, meloun, kiwi, atd.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Dochy

Hmm, zdá se, že mám mezery ve vzdělání… Budu muset provést experiment. Snad si vzpomenu až v létě dostanu chuť na pivo…

před 1789 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
EKSOT123

Hrušky, v zadku pušky.\ Ještě hrášek, ještě zelí, prdelka se rozveselí.
Já bych se toho nebál, ale někdy se to může vymstít. Měl jsem jednou trochu problémy, když jsem míchal pivo a třešně…

před 1789 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Edison

Keplere, mě to teda nejede, ale znám pár lidí, kteří k pivu s chutí přikusují čokoládu… Tfuj…

před 1790 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
hapiky

Kepler: Kdepak prdy, je to ještě horší…

před 1790 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Edison

To záleží na odrůdě, zralosti a množství. Bohatá osobní zkušenost…

před 1790 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek