To je zase snůška nesmyslů.
Celozrnná mouka je mouka semletá i s obalem zrna a klíčkem. Běžně se
používá pro krmení dobytka ( votruby, šrot ). No běžné pečivo z ní
moc péci nejde a tak se pouze přidává do bílé mouky v určitém
poměru.
Celozrnná mouka není trvanlivá ( nedá se dlouho skladovat) a má význam
pouze v biokvalitě, neboť v zrnném obalu se ukládají ,škodliviny (
prášky, postřiky a pod.) Takže nula od nuly pojde.
To platí i pro Německo a jiné státy.
http://www.ulozisko.sk/obrazky/715840/Vystrizek.PNG
http://www.ulozisko.sk/obrazky/715841/Vystrizek_1.PNG
Vícezrnné znamená ,že jsou tam přidávany jiné mouky ( z rýže, kukuřice a pod.)
0 Nominace Nahlásit |
Je v něm leda tak mouka – tedy žádní zrna – jen prášek ve kterém je 60% sraček – většinou je to zrkátka jen hooodně nakynuté cosi. (A ani ne za pomoci kvalitních kvasinek.) NIKD v obyčejném marketu nenajdeš velozrnné pečivo!!! Najdeš leda tak více zrnné a víš co to znamená? Že je to stejná sračka, jen obarvená karamelem a těmi celými zrny posypaná! Takže jestli chceš žvejkat gumu, budeš na tom lépe s pojídáním pantoflí, či tak! Rozhodně bych do huby nestrčil nic z pekáren atp. Existuje jen jediná možnost jak se dostat ke zdravé výživě – cizina… (A tedy maloobchodní sítě v ČR, které musíš zkrátka znát.) Vpodstatě je to nemožné – dostat se v této republice k jídlu! Zde jsou jen namixované sračky rozmíchané v gultamátech a dalších náhražkách… Ani ten „slavný“ Lidl nemá více, než vícezrnné pečivo!!!
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |