Oloupané brambory se více vyluhují, ale neoloupané nemají vnitřek v přímém styku s vodou a vše zůstává uvnitř brambory.
0 Nominace Nahlásit |
Neoloupaná brambora drží veškerou chuť pod slupkou, proto má i takovou zemitější chuť. Při vaření také nepřijímá žádné příchutě, je moučnatější nebo klihovitější – podle varného typu, ale chuť je vždy ryze „bramborová“. Oloupané brambory pouští škrob do vody, kterou lze dokořenit. Po uvaření jsou křehčí a jemnější chuti, nejsou tak výrazné.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím že je. Chutnější jsou vařené beze slupky :) – Tohle ignoruj, blbě sem si to přečetla :)
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4667 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Malé doplnění pro diety-hubnutí,cukrovka a pod. Brambory ve slupce mají nižší glykemický index,tedy pomaleji se vstřebávají do krve.Nejnižší mají vystydlé brambory typu A a nejvyšší bramborová kaše.Čili po námaze k doplnění energie bramborovou kaši,k večeři studené salátové brambory /bez majonézy/
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |