Avatar uživatele
Lukas27

Proč je lyofilizované ovoce zdravé?

Zajímavá 0 před 1034 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Malvína

Protože je nedoslazované, procesem rychlého sušení mrazem nepřichází o živiny a vitamíny. Tedy…. zdravé lyofilizované ovoce je jen tehdy, pokud i před samotným sušením nebylo chemicky ošetřováno, bylo tedy zdravé a nezávadné.

Upravil/a: Malvína

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Je to zdravé uchování ovoce, sýrů, potravin, v jiném, než čerstvém stavu.
Ovoce je nedostazované, nesířené.
https://www.bo­atpark.cz/lyo­filizovane-jidlo-na-cesty-a-expedice.html
https://www.jezkuv-statek.cz/suseni-ovoce-mrazem-lyofilizace/

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek