Všechny uzeniny nakrájené na velmi jemno se zdají chutnější. Asi lépe vyniknou chutť, nemusí se tolik kousat a na jazyku se jen rozplývají.
0 Nominace Nahlásit |
Nejen u salámů, ale i sýrů tím (společně s pokojovou teplotou) dochází k tzv. rozvinutí chuti a to bude asi ono. Terminus technicus ale neobjasním, „bude to něco vod vědy“.. ))
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |