Avatar uživatele
www

Proč je i méně kvalitní uzenina nakrájená na skoro průhledné plátky chutnější než kusanec? Nebo se mýlím?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? beer, anonym, anonym před 4780 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Všechny uzeniny nakrájené na velmi jemno se zdají chutnější. Asi lépe vyniknou chutť, nemusí se tolik kousat a na jazyku se jen rozplývají.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
beer

Nejen u salámů, ale i sýrů tím (společně s pokojovou teplotou) dochází k tzv. rozvinutí chuti a to bude asi ono. Terminus technicus ale neobjasním, „bude to něco vod vědy“.. ))

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek