Pro vysvětlení, jedná se o přirodní barvivo které se vyrábí ze sesušených těl hmyzu. Popravdě moc nechápu jak se může nějaký druh potravin takto barvit, čí lidi kteří bez problému mohou takto barvenou potravinu sníst. Připadá mi to trochu u některých lidí jako pokrytectví u lidí kteří řikají že si nedovedou představit jíst hmyz, a na druhou stranu bez problému snědí potravinu s karmínem.
Preferuji slovní odpovědi, ale je tu když tak i anketa.
Zajímavá 0 před 1665 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ne
Vůbec mě to divné nepřipadá. Znáš snad nějaké jiné a zdravější barvivo?
0
před 1665 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Od toho jsou potravinářská barviva, která jsou nezávadná.
Upravil/a: elkon
0
před 1665 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Jde jen o barvivo, které neupravuje chuť.
Nemám problém sníst potravinu obarvenou špenátem, ale špenát si nedám.
0
před 1664 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Ani kvůli tomu nekupuji vnukům jahod. pribináčka, ten se barví karmínem.
Upravil/a: GM
0
před 1664 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |