Avatar uživatele
akcul123

Používáte masox, či maggi?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Hlasujte v anketě
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Elk před 3417 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
redy

ne

Ale zeptám se babčiny 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

ne

Spíše bylinky – libeček, pažitku ap. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
arachis

ano

bez masoxu ani ránu,jídla bez něj už nám nechutnají, maggi dávám jen když to chce ještě trochu dosolit

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
briketka10

ne

Ani jedno z toho je mi to odporné na chuť
nikoho neodsuzuju, někdo je používá do
omáček všude.

Kupuji si pouze zeleninový a slepičí bujón
od firmy Knorr.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

ne

Maggi ani masox nepoužívám.
Někdy zeleninový a slepičí bujon. nemívám vždy po ruce (v mrazáku) silný domácí vývar (náročný) a bez nich jsou některá jídla „jalová“, tedy bez chuti :D
Někdy též „zdravější“ typ sypké přísady typu Podravka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

ne

Nepoužívám nic z toho ani já, ani nikdo jiný doma. Jen bylinky.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Elk

ano

Nepátrám co v tom je, ale bez masoxu to neno ono.

Upravil/a: Elk

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

ano

masox moc ne,ale „hovězí,slepičí nebo zeleninový“ bujon Kucharek,a tekuté Maggi už dávno ne,to jaksi ztratilo na chuti,co si pamatuju jako malá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

ano

Jo,masox klasicky,když nemám svůj vejvar z kostí nebo masa,ale jen když chvátám,pak by to nemělo chuť,jen jak tu někdo píše,že používá zeleninovej nebo slepičí bujon,tak v tom jsou skoro stejný sračky jako v masoxu.
Ale polívka se dá udělat jen silým vývarem,jinak to nedochutíš.
Popř,dávám libeček,ale když vařím pro 30lidí skoro pravidelně,tak to bych těch bylinek musel mít plantáž!
Ale guláš umím udělat jen s pepřem a solí,bez masoxu.
Trvá to sice delší dobu,ale pak to stojí za to.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jirkajirka

občas

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
luckáá

občas

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
wertos1

ano

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nikita007

ne

nepoužívám, ale jak už tady bylo řečeno.. občas zeleninový a kuřecí bujon od Knorru. Hlavně při přípravě rizota či kuskusu je to supr na dochucení.

Upravil/a: nikita007

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
GM

ne

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Šidlo

ne

myslím, že zdravší je bio bujón alebo marmite (to anglické hnedé…chutí to skoro totožne ako maggi)

Upravil/a: Šidlo

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek