Ano používáme stačí trocha oleje na pánvičku pak tam vysypat hladkou mouku a stále míchat dokud nebude dozlatova. Poté smíchat s vodou protřepat a nalít do polévky. Tak to alespoň znám já.
3Kdo udělil odpovědi palec? paul1, Malvína, Viktorie II.
před 935 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jíšku nepoužívám vůbec. Pokud je třeba pokrm zahustit a nestačí dostatek zeleniny, ovesné vločky, které se rozvaří, do guláše dám chléb. používám na zahuštování hrašku, jde o směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a obalování masa, zeleniny a dalších potravin. Hrašku stačí smíchat s vodou a vlít do polévky a 20 minut povařit. Tato směs nemění chuť pokrmu.
Upravil/a: annas
3Kdo udělil odpovědi palec? Viktorie II., vagra, Drap
před 935 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jen domácí a jen zřídka kdy.
2Kdo udělil odpovědi palec? Viktorie II., Malvína
před 935 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jedině domácí, když už je nutná.
2Kdo udělil odpovědi palec? GM, Viktorie II.
před 935 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Domácí-hladká mouka a domácí sádlo.
2Kdo udělil odpovědi palec? Viktorie II., Malvína
před 935 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Málo a výhradně domácí.
2Kdo udělil odpovědi palec? Viktorie II., annas
před 935 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Annas. Se zahušťováním guláše chlebem mám špatné zkušenosti. Vařila jsem asi 10 porcí, vyzkoušela jsem ten chleba a za tři dny byl guláš kyselý.
Nevím, mně nikdy tak dlouho nezůstane. Přčiznávám, že mnwš zshuštovánoí chlebem doporučila kamarádka, zatím zkouším, že využiji tvrdý chléb, který postrouhám. Ale zpravidla přidávám do guláše k masu hlívu,, hodnw cibule, takže nezahuštuji, Mořná je to víc gulášová polévka. Někdy přidávám ovesné vločk, ty se rozvaří.
Totiž já bílou mouku nemůžu,, ty tmavé nezahustí,, takže musím ustoupit.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |