Jiří Bohumil
Používáte domácí pekárnu na chleba a máte nějaký vámi osvědčený
recept na pečení v ní?
„Sehnal“ jsem dvě poškozené a „vyřazené“ starší automatické
domácí pekárny na chleba (Moulinex OW300001 a Severin BM3986), opravil je a
začal používat (jednu doma a jednu na chatě). Už jsem na nich pekl na obou,
ale pouze na základě receptu na klasický chleba, z návodu staženého na
netu k jedné z nich. Povedlo se vždy a všem chutnal.
(Mimo jiné- je i velmi „zajímavá“ výsledná cena, která vychází
/materiál, včetně energie/ max. na 10,– Kč /1 kg. A při pracnosti cca
5 minut, na vložení mouky a dalších ingrediencí a spuštění
programu.)
Ale je mnoho různých receptů, návodů a možností (na jejichž jednotlivé
zkoušení ale nemám čas), a tak by mne zajímalo, zda někdo z vás má
s pečením v těchto pekárnách větší zkušenosti a nemá případně
nějaký osvědčený a vyzkoušený recept na nějaký „spešl“ chleba,
případně jiné produkty, které je vhodné v nich péct. Díky za
reakce.