Používala bych ho, kdyby nebylo, tak drahé
je moc zdravé a vyrobit bych si ho taky mohla,
ale na mléko mám alergii, jinak máslo nemám
ráda kupuju sýry a smažím na olivovém oleji.
0 Nominace Nahlásit |
To slyším poprvé, ač jsem fandou této výživy odpradávna… takže zatím nepoužívám, ale díky za tip.
0 Nominace Nahlásit |
Jednou jsem toto máslo zkusila „přepustit“ doma,v obchodě je drahé a tolik peněz bych za to nedala.Ale v délce přípravy je rozdíl a podle toho taky kvalita.Dělala jsem tu „rychlovku“ a zase takovej zázrak se mně to nezdálo. 5 – 8 hodin na to nemám čas – viz recept – http://www.toprecepty.cz/recept/31594-ghi-prepustene-maslo/
Zrovna,když jsem to měla čerstvě vyrobené v ledničce,vyšel někde článek o nezdravých tucích a jeden z nich bylo toto přepuštěné máslo ghí.Tak to jsem z toho byla fakt blázen a od té doby jsem to nedělala.
0 Nominace Nahlásit |
Jo, je výborný, nesmažím na něm vše, ale s radostí pak ten nůž eště olíznu :P
0 Nominace Nahlásit |
Briketko, moc tomu nerozumím. Koupila by sis ho, kdyby nebylo tak drahé, přestože máš na mléko alergii?
právě, proto, že mám na mléko alergii, když
jsem se dozvěděla, že se vyrábí z mléka stejně,
jako quentos jsem o tom másle v životě neslyšela
ten název jsem hledala na internetu i výrobu 😁
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |