Nevím přesně, jaký způsob naložení máte na mysli, ale přesto přikládám jeden odkaz. Přikládám jeden odkaz.
Zdroj: http://gaudii.blogspot.com/2010/01/smes-na-nalozeni-masa.html
0 Nominace Nahlásit |
Taky záleží na jaké maso to chcete
já svařím vodu s octem, solí, cukrem , bobk. list, nové koření ,celý
pepř
/dávám od oka/na maso nakrájím větší množství cibule, zaliji vlažným
lákem a nechám den či dva /maso obracím /
je to klasika, ale vyzkoušená a dobrá
na marinování mas dělám různé ,ale chtěla jste lák
0 Nominace Nahlásit |
Nemam bohuzel carky,hacky na mem P.C.a jiste jste si toho pane MIROSLAVE,vsiml uz davno.I to se stava,ze takoveto P.C.EXISTUJE.
Tak to jsem nevedel, ja myslel ze chcete lakovat maso, treba jako kapra na
modro.
Pisu to radeji bez carek a hacku, aby to vas P.C. precetl.
Fajn,precetla jsem si to v pohode.
Jde mi o mlade skopove a hovezi.Dekuji za pomoc.Vyzkousim.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |