Neznám, ale opravdovou marmeládu, kterou si děláme třeba doma, tak to by se asi po*al. Ne proto, že by byla špatná, ale tělo si s takovým množstvím neporadí, možná by to začalo zvracením.
0 Nominace Nahlásit |
Jsem si vzpoměl na tu meruňkovou bolševickou, která se v krámech prodávala a v důsledku „kvalitní socialistické práce“ měla na etiketě nápis „MAMRDLÁDA“. Byla dokonce i fotka v Dikobrazu (tehdejší humoristický časopis). KOLIK jen všemožných Ládíčků a Vladimírů tenkrát trpělo ( a to dlouhou dobu) oslovením „mamrd Láďa“? Tywoe, tyhle nečekané asociace/vzpomínky, které se zčista jasna vynoří z paměti mě jednou zabijou, až se náhle vynoří něco „vskutku výživnějšího“ (VÍM, že sám před sebou leccos skrývám, aby se mi lépe žilo) ! ;) :D :D
Ale k věci – marmoška přeci není Nutella, to je spíš čokoška
(čokokrém), marmoška je z ovoce, ne? Tak jako tak by mě to ZABILO (to
víš, diabetik), i kdybych to do sebe dokázal nacpat. Víš co je divné? Že
před cukrovkou jsem o sladké prakticky nejevil zájem. (Asi od doby, co jsem
měl REÁLNÝ důvod používat holení, se kterým jsem přirozeně začal
o dost dřív! ;) :D) No a dnes klidně zblajznu Mozartou kuličku nebo
štrůdlíček a ještě mi to chutná (jakkoliv domácí kobása nebo biftek je
stále BEST)!
Někde jsem četl, že čokoláda má stavěcí účinky, takže jestli by ses
potento NWM, rozhodně by ti ale dobře nebylo, myslím. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Děláme doma marmeládu z kdoule, je spíše něco jako přesnídávka. Toho se dá sníst hodně.
0 Nominace Nahlásit |
Elkon stačí sklenice (ne všechno co jste letos navařili a bůhví kolik toho je), jen tak, lžičkou.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |