Asi před půl rokem jsem dostala ochutnat vatikánského chleba štěstí.
Chuť byla zajímavá, rozhodně jedlá a mě hodně chutnal. V sobotu se mne
zeptala sestra, jestli nechcu díl kvásku a tak jsem si vzala. Včera přidala
cukr, dneska mlíko, zítra myslím mouku. Těším se, co mi z toho vyleze a
doufám, že to bude stejně dobré, jako jsem už jedla tehdy.
Na internetu jsou spíše negativní reakce a nevím moc proč. Tak mne napadlo
zeptat se Vás, co říkáte na sladko kyselkavou buchtu (a její přípravu)
s označením Vatikánský chléb (štěstí)?
Doplňuji:
Pro Kapku: Negativní reakce byly typu, že to „hrozně“ smrdí, že kdoví
jak je ten kvásek starý a že třeba půl roku starý kvásek do pusy nedají,
že se na to můžou vykašlat, celý týden opatrovat cosi takového, že je to
řetězák pro důchodce a mnoho mnoho dalších.
Mně osobně to teda nesmrdí, když si čichnu z blízka, tak je trošku
cítit kvásek, ale že by to bylo nějak hrozný, to ne. Díky za
odpověď!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kapka, SomeSam před 5013 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Už je to hodně let zpátky, co jsem to těsto doma „pěstovala“ a pak
pekla. A docela dlouho jsem to vydržela, chutnalo nám to.
Zkuste to, negativními reakcemi se nezabývejte. Trochu mi není jasné, co by
proti tomu mohl někdo mít. Možná snad, že je to kvasící těsto doma
trochu cítit…
Prostě buď Vás to bude bavit a bude Vám to chutnat nebo ne, nic horšího se
pravděpodobně nestane.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |