Avatar uživatele
Marunka2

Pekli jste někdy Vatikánský chléb? Dostali jste od někoho díl kvásku a co na to říkáte?

Asi před půl rokem jsem dostala ochutnat vatikánského chleba štěstí. Chuť byla zajímavá, rozhodně jedlá a mě hodně chutnal. V sobotu se mne zeptala sestra, jestli nechcu díl kvásku a tak jsem si vzala. Včera přidala cukr, dneska mlíko, zítra myslím mouku. Těším se, co mi z toho vyleze a doufám, že to bude stejně dobré, jako jsem už jedla tehdy.
Na internetu jsou spíše negativní reakce a nevím moc proč. Tak mne napadlo zeptat se Vás, co říkáte na sladko kyselkavou buchtu (a její přípravu) s označením Vatikánský chléb (štěstí)?
Doplňuji:
Pro Kapku: Negativní reakce byly typu, že to „hrozně“ smrdí, že kdoví jak je ten kvásek starý a že třeba půl roku starý kvásek do pusy nedají, že se na to můžou vykašlat, celý týden opatrovat cosi takového, že je to řetězák pro důchodce a mnoho mnoho dalších.
Mně osobně to teda nesmrdí, když si čichnu z blízka, tak je trošku cítit kvásek, ale že by to bylo nějak hrozný, to ne. Díky za odpověď!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kapka, SomeSam před 4980 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kapka

Už je to hodně let zpátky, co jsem to těsto doma „pěstovala“ a pak pekla. A docela dlouho jsem to vydržela, chutnalo nám to.
Zkuste to, negativními reakcemi se nezabývejte. Trochu mi není jasné, co by proti tomu mohl někdo mít. Možná snad, že je to kvasící těsto doma trochu cítit…
Prostě buď Vás to bude bavit a bude Vám to chutnat nebo ne, nic horšího se pravděpodobně nestane.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek