Avatar uživatele
anonym

Pečete si někdy domácí chléb, nebo se spokojíte s kupovaným chlebem?

Je domácí chléb úplně jiný příběh?

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Drap, dust8, Midas před 1624 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Převážně si pečeme. Chleba kupujeme jen vyjímečně. Chuťově je to nesrovnatelné.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Malvína

Samozřejmě, že domácí se nedá srovnat s kupovaným. Občas upeču chléb nebo housky, ale popravdě to často není. Nemáme toho takovou spotřebu, nejíme pečivo denně.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Jednou mě domácí pekárna docela lákala, s tím že se v ní dá zahnětat jakékoliv těsto na jiné účely. Ale mám nablízku prodejnu s výborným chlebem, který je z místní malé pekárny. Lepší chleba z domácí produkce jsem dosud neochutnal.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Franta_Intoš

máme velmi vysokou spotřebu, musíme kupovat rohlíky každý den, 6 litrů mléka spotřebujeme za 4 dny, chleba každý druhý den.
Jednou za čas samozřejmě upečeme chleba, ale trvá to dost dlouho. Sice to za tu jinou chuť stojí ale i tak…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dust8

Z domácí pekárny mi příjde chleba ještě lepší, než z obchodu, jen to chce trochu práce a čekání, než se udělá doma a směs do toho taky něco stojí.

Pro bezlepkové stravování je však pekárna nutnost, protože kupovaný bezlepkový chleba je dost drahý.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Jsem překvapen, kolik zdejších uživatelů má doma pekařskou pec. U nás doma nepečeme, protože pec nemáme. Spokojíme se kupovaným od souseda pekaře. Peče pouhých 80 bochníků denně a jsou na objednávku. Lepší chleba jsem nejedl.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
RyuzakiKate

Během karantény jsem nabyla tuta schopnost a už nikdy si asi chleba nekoupím, pokud to nebude nezbytné :)
Může to být i celkem jednoduché, hlavně vydrží i déle čerstvý.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Arne1

Peče nám to naše domácí pekárna. Je dobrý a kdykoliv potřbujeme.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Módním trendům nepodléhám. Chleba se do pece sází. Jak to děláte v těch plechových krabičkách? Vím o čem mluvím, pamatuji když se chleba pekl na venkově a pak se snědl s domácím máslem na poli. Nicméně pamatuji také za hlubokého socialismu soukromníka, který pekl chléb na který se stávala fronta. Takže v plechové krabičce to nebude a zadělat těsto na chleba také není tak snadné. Přeci nemůžete říct, že vám vaše dílo nechutná!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hufnágl

Zásadně pečeme domácí pečivo i chleba. Chceš nějaký recept?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nyjono

Je fakt super, když nastavím domácí pekárnu než jdu spát a pak ráno vstávám a k snídani mám čerstvý chlebík.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
nyjono

Hufnágl, hoď něco do placu 😁 😁

Emefej, proč pekařskou pec??? Normálně přece stačí běžná trouba. Nebo domácí pekárna.

před 1624 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Emefej

„Normálně přece stačí běžná trouba. Nebo domácí pekárna.“
Nestačí! Zkus si koupit chleba od pekaře a poznáš…

před 1624 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Hufnágl: Pokud máš nějaký ozkoušený recept, předem moc děkuji. :)

před 1624 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek