Převážně si pečeme. Chleba kupujeme jen vyjímečně. Chuťově je to nesrovnatelné.
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě, že domácí se nedá srovnat s kupovaným. Občas upeču chléb nebo housky, ale popravdě to často není. Nemáme toho takovou spotřebu, nejíme pečivo denně.
0 Nominace Nahlásit |
Jednou mě domácí pekárna docela lákala, s tím že se v ní dá zahnětat jakékoliv těsto na jiné účely. Ale mám nablízku prodejnu s výborným chlebem, který je z místní malé pekárny. Lepší chleba z domácí produkce jsem dosud neochutnal.
0 Nominace Nahlásit |
máme velmi vysokou spotřebu, musíme kupovat rohlíky každý den,
6 litrů mléka spotřebujeme za 4 dny, chleba každý druhý den.
Jednou za čas samozřejmě upečeme chleba, ale trvá to dost dlouho. Sice to
za tu jinou chuť stojí ale i tak…
0 Nominace Nahlásit |
Z domácí pekárny mi příjde chleba ještě lepší, než z obchodu, jen to chce trochu práce a čekání, než se udělá doma a směs do toho taky něco stojí.
Pro bezlepkové stravování je však pekárna nutnost, protože kupovaný bezlepkový chleba je dost drahý.
0 Nominace Nahlásit |
Jsem překvapen, kolik zdejších uživatelů má doma pekařskou pec. U nás doma nepečeme, protože pec nemáme. Spokojíme se kupovaným od souseda pekaře. Peče pouhých 80 bochníků denně a jsou na objednávku. Lepší chleba jsem nejedl.
0 Nominace Nahlásit |
Během karantény jsem nabyla tuta schopnost a už nikdy si asi chleba
nekoupím, pokud to nebude nezbytné :)
Může to být i celkem jednoduché, hlavně vydrží i déle čerstvý.
0 Nominace Nahlásit |
Módním trendům nepodléhám. Chleba se do pece sází. Jak to děláte v těch plechových krabičkách? Vím o čem mluvím, pamatuji když se chleba pekl na venkově a pak se snědl s domácím máslem na poli. Nicméně pamatuji také za hlubokého socialismu soukromníka, který pekl chléb na který se stávala fronta. Takže v plechové krabičce to nebude a zadělat těsto na chleba také není tak snadné. Přeci nemůžete říct, že vám vaše dílo nechutná!
0 Nominace Nahlásit |
Je fakt super, když nastavím domácí pekárnu než jdu spát a pak ráno vstávám a k snídani mám čerstvý chlebík.
0 Nominace Nahlásit |
Hufnágl, hoď něco do placu 😁 😁
Emefej, proč pekařskou pec??? Normálně přece stačí běžná trouba. Nebo domácí pekárna.
„Normálně přece stačí běžná trouba. Nebo domácí pekárna.“
Nestačí! Zkus si koupit chleba od pekaře a poznáš…
Hufnágl: Pokud máš nějaký ozkoušený recept, předem moc děkuji. :)
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |