Před pečení je třeba jej nechat pořádně vykynout a nastříhnout do kříže ,aby mohla pára z něj při pečení „unikat“ , pak se nestane, že by klesnul. Mně se to tedy nestává.
0 Nominace Nahlásit |
Po upečení nesmí rychle zchladnout, Případně lze po upečení
propíchnout špejlí aby pára z pod kůrky mohla uniknout.
Doplňuji:
moje maminka jej vždy do kříže nastřihla asi tak 3 mm v dálce asi
2 cm
Upravil/a: elektrikář
0
před 4398 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
budˇ je nedopečený a nebo se po vyndání má propíchatí špejlí na několika místech aby pára mohla ven.
0
před 4392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1730 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 631 | |
da ny | 627 | |
zjentek | 584 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |